Laatste verhaaltje vanuit Nieuw Zeeland.
27 november 2024 - Christchurch, Nieuw-Zeeland
Toen we gisteren in Akaroa aankwamen bleek maar eens dat plannen en werkelijkheid soms verschillen. We waren maar 80 Km van de inleverplek van de Camper maar dat betekende toch een rit van minimaal 2 uur. Dat heet vroeg vertrekken en direct erachteraan een lange reis naar huis. Vandaar dat we gisteren noch besloten hebben een allerlaatste Camping in Christchurch te boeken. Dan hebben we donderdagochtend nog maar 6 Km te rijden.
Vanochtend stond in het teken van de tassen inpakken, zover dat nu mogelijk is. Vanmiddag hadden we onze laatste activiteit en wel een rondvaart over de prachtige baai van Akaroa.
Maar eigenlijk zat er bij ons beiden niet meer zoveel fut in om deze boottocht nog te maken en daarna nog naar Christchurch te rijden. We hebben de boottocht gelaten voor wat hij was en hebben nog wat foto’s gemaakt en zijn toen rustig naar Christchurch gereden. Ik denk achteraf de juiste beslissing, nu kunnen we op gemak de camper gereed maken voor in te leveren en hebben geen tijdsdruk meer.
Inmiddels hebben ook al voor de vluchten ingecheckt en ons reisbureau heeft bevestigd dat de rolstoelassistentie voor Lea in Sidney, Dubai en Düsseldorf geregeld is.
Wij zijn nu aan het einde gekomen van een prachtige reis. We hebben veel gezien en het meeste is gelopen zoals gepland. We hebben ongeveer 5300 km afgelegd en het merendeel ervan waren prachtige kilometers. Af en toe was het best werken geblazen want met onze 7,4 meter lange Camper kom je niet altijd overal makkelijk door. Parkeren was vaak een probleem.
We gaan ons nu opmaken voor de laatste nacht in de Camper en een lange reis naar huis.
Zaterdag of Zondag zal ik met een laatste verhaaltje van thuis uit deze blog over onze prachtige reis afsluiten. Wij hebben genoten en we hopen dat jullie ook een beetje een indruk hebben gekregen hoe mooi Nieuw Zeeland is.

Ik genoot van de prachtige foto's. Nu een goede reis en kom veilig terug.,
Tot vrijdag . Ben blij jullie weer te zien.
Liefs Miek.