Ook hier regent het…..

13 maart 2018 - Katoomba, Australië

Dinsdag 13 Maart 2018

Regen, 14o C.

Vandaag was de bedoeling naar de Three Sisters te gaan. Dit zijn drie in de berg uitgesleten bergpunten. Aangezien de steilste tandradbaan van de wereld op loopafstand van de camping ligt wouden we zo omhoog gaan en dan de Scenic Skyway naar echo point nemen. Echo point is het bekendste uitzichtpunt bij de Three Sisters.

Echter, toen we vanmorgen, na een heerlijke nachtrust wakker werden regende het hard en was het heel mistig. Geen weer om de Blue Mountains in te gaan, ook niet rijdend.

Dus vandaag hebben we maar van een ongeplande rustdag genoten. Wat gelezen en wat gekaart. We hopen morgen op beter weer en gaan dan naar de Three Sisters. De watervallen laten we in dat geval maar links liggen want we willen niet nu al één van onze reservedagen gebruiken. We hebben tot de middag tijd en willen dan verder gaan richting Jervis Bay. Om wat extra tijd te hebben we alvast een camping gereserveerd.

Nu is het maar hopen dat de regen snel ophoudt.

1. Ton en Margreet:
    13 maart 2018
    Jammer van de regen, maar hier is het niet beter!!! Je hebt in elk geval genoeg gezelschap, zo te zien aan de foto's. Hopelijk morgen beter weer!!!